Kauppiaille ja näytteilleasettajille

TERVETULOA SIMPELEELLE.
ANTIIKKI JA KERÄILY KESÄPÄIVILLE

Simpeleen Antiikki ja keräily kesäpäivät 2024.

Järjestäjä ja toimeenpano
Lions Club Simpele
Tyynelänkatu 2, 56800 Simpele
tapahtuma(at)simpeleenantiikki.fi
www.simpeleenantiikki.fi
Lisätietoa 050 49244 21

TERVETULOA MESSUILLE
Vuoden 2024 messualue on Simpeleen koulu. Matomäenkatu 4, Simpele

Messuaika: 13.-14.7.2024
Aukioloajat: la klo 10.00-16.00, su klo 10.00-16.00

Messujen tarkoitus. Antiikki ja Keräily Kesä-päivät ovat antiikki- ja keräilyesineiden myynti- ja näyttelytapahtuma. Kesäpäivillä on ohjelmatarjonnassa kesäpihalla musisointia ja teemaan liittyvää ohjelmaa, sekä luentoja

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Simpeleen Antiikki ja keräily kesäpäivät ovat Rautjärven suurin kesätapahtuma ja arvostettu myynti ja keräily alan ammattilaisten kohtaamispaikka. Iloinen Etelä-Karjala ja vieraanvarainen Simpele on järjestänyt Antiikki ja keräily kesäpäiviä jo vuodesta 1999.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjallisesti näytteilleasettajan allekirjoituksellaan vahvistamalla lomakkeella. Lomakkeen löydät esimerkiksi täältä. Voit täyttää osallistumis- tietosi myös sähköisesti tällä sivulla alempana olevalla lomakkeella. Hyväksy lomake ehdot ja lähetä toiminnolla.

Jos sinulla on mitä tahansa messuihin ja messuille osallistumiseen liittyvää kysyttävää. Tavoitat meidät sähköpostilla tapahtuma(at)simpeleenantiikki.fi tai puhelimitse 050 49 24421.

 Olemme lähestyneet ennakkovaraajia messulomake ja ohje paketilla keväällä 2024. Messuorganisaation ( järjestäjä) muodostaa Lions Club Simpele ja edelleen messujärjestelyn johtoryhmä. Messupaikkojen vahvistaminen aloitetaan 1.2.2024 alkaen ja näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 1.7.2024. Messuille ilmoittaudutaan maksamalla etukäteen sovittu paikkamaksu. Myyntipaikat varataan näytteilleasettajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaa kuitenkin, että 21.6.2024 jälkeen messupaikan peruuttamisesta peritään 50% varattujen myyntipaikkojen hinnasta.

Messujohto varaa itselleen oikeuden paikkamuutoksiin, jos se on messukokonaisuuden kannalta välttämätöntä.

MAKSUEHDOT

Messuille ilmoittaudutaan maksamalla etukäteen sovittu paikkamaksu.

Myyntipaikkojen hinnat. Myyntipaikka liikunta-salissa ja ruokalassa sisältää noin 75 cm x 150 cm kokoisia pöytiä sovitun määrän. Näytteilleasettaja voi varata haluamansa määrän myyntipaikkoja. Pöytähinta on 36,29 € + alv. 24 % = 45,00 €
Luokkahuoneisiin kuuluu normaalit luokan pulpetit. Luokkahuoneet 300€/kpl ja puolitettuna 150€/kpl sis alv 24%. Käytäväpaikkoja ei ole.
Muut alueiden hinnat on suhteutettu pöytähintaan. Ulkotilat, oma-pop-up teltta ja rakentamaton osasto kysy hinta ja paikka järjestäjältä.

OSASTOJEN RAKENTAMINEN JA PURKAMINEN

Lions Club Simpele rakentaa messuja messuviikolla ma 8.7-12.7.2024 Päivittäinen työaika on 08.00- 18.00

Messujen pystytys. Messujen myyntipaikkoja voi ryhtyä täyttämään torstaina 11.7. kello 12.00. Myyntipaikkojen tulee olla valmiina lauantaina 13.7. kello 9.00 mennessä. Myyntipaikat on purettava maanantaihin 15.7. klo 16.00 mennessä. Näytteilleasettaja huolehtii itse osastonsa rakentamisesta, somistamisesta, turvallisuudesta ja ulospäin näkyvien rakenteidensa siisteydestä.

Messuosastot on pidettävä täydessä kunnossa koko messujen ajan.

Järjestäjä vastaa alueen yleis-
siisteydestä. Näytteilleasettaja vastaa oman osastonsa siisteydestä.

SÄHKÖ
Messujen järjestäjä huolehtii sisätilojen yleisvalaistuksesta. Arvio tarvittavasta sähköstä on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköä on saatavilla rajoitetusti ulkoalueella.

YLEISTÄ

Kaikki ohjeistukset löydät oheisesta Messuohjeet liitteestä, Majoitus ja alueellisia ohjeistusta löydät Messukirje-Tervetuloa messuille 2024 liitteestä.


Hiitolanjoki-voimaloiden valjastamasta joesta vapaana virtaavaksi lohijoeksi

YLEISESTI:
Heinäkuussa 2024 järjestetään Parikkalan ja Rautjärven kuntien yhteinen kulttuurikesä tapahtuma kokonaisuus, jossa ohjelmaa ja menoa on moneen makuun. Tapahtumatarjonnan aloittaa Antiikki ja Keräily Kesäpäivät, jotka järjestetään tutulla paikallaan heinäkuun toisena viikonloppuna. Teemana on HIITOLANJOKI . Antiikkipäivät rakentuvat teeman ympärille tuoden Antiikki ja Keräily esineistön myyjineen Simpeleelle. kesäpäivän ohjelma ja luennot taustoittavat päivän tarjontaa. Lisäksi tänä vuonna messuasiakkaille järjestetään yleisökyydityksiä Hiitolanjoen koski kohteisiin, Koskilla on messuviikonloppuna oheistapahtumia. Muun muassa kesäkahvilaa, voimalaitosvierailua opastettua tutustumista historiallisiin kohteisiin, sekä omatoimista tutustumista luonto kohteisiin. Kuljetukset messualueelta toimivat non-stop periaatteella.
Kauppiailta toivomme esille muiden myyntiartikkelien ohessa eräily, retkeily ja kalastus aiheista myytävää. Historiallisia eräkirjoja, uistimia, perhoja, kalastusvälineitä ja muuta aiheeseen liittyvää esineistöä yms.

Kauppiaille ja näytteilleasettajille

Messuohjeet ja kirjeet, sekä messusopimus löytyvät alla olevista linkeistä. Voit vaihtoehtoisesti tulostaa messusopimuksen tästä ja postittaa sen meille, joko kirjeitse tai sähköpostilla

Lions Club Simpele
Tyynelänkatu 2, 56800 Simpele

tapahtuma(at) simpeleenantiikki.fi

Messuohjeet

Messukirje-Tervetuloa messuille 2024

Messusopimus-tulostettava-muoto

Käyttö ja palveluehdot-tietosuojaseloste